За нас


„БУЛМАР” ООД е създадена през 1993 г. с основна дейност изработка и монтаж на архитектурни елементи от мрамор, гранит и варовик. Фирмата разполага с две производствени халета, оборудвани с всички необходими за дейността машини, като през годините е модернизирала производството с внедряването на нови машини с цифрово – програмно управление /CNC/.

Сред основните видове изделия са подпрозоречни плотове, стъпала, кухненски плотове, облицовки, подови настилки, елементи за камини, паметници и други изделия.

Фирмата е изработвала и монтирала изделия за жилищни сгради, хотели, СОК „Камчия”, сградата на Народното Събрание и редица други обекти из цялата страна.

Фирмата партнира успешно на строителни фирми от страната и региона в изграждането на нови строителни обекти и паметници на културата, както и в изпълнението на обществени и индивидуални поръчки.

Основен приоритет на „Булмар” ООД са модернизацията на производството, качеството на изделията, коректността в работата с клиентите и усъвършенстване възможностите на персонала.